SeSWA Srbija

 

Prof. Anđelka Mihajlov – član Odbora za zaštitu zivotne sredine i održivi razvoj Privredne komore Srbije

PDFŠtampaEl. pošta

utorak, 08 novembar 2011 10:37

Opširnije...

   

Workshop o deponijskom gasu

PDFŠtampaEl. pošta

utorak, 06 septembar 2011 08:58

U Novom Sadu, 7. septembra 2011. godine u zgradi ITC-a, Trg Dositeja Obradovića 7, Amfiteatar A1 (3. sprat) od 10:00-16:30 održaće se Workshop o deponijskom gasu u Srbiji, koji će okupiti eksperte iz ove oblaste iz Srbije i inostranstva kako bi razmotrili najnovija dostignuća i istraživanja u okviru implementacije projekata sa tematikom deponijskog gasa u Srbiji. Prezentacije će obuhvatiti aktivnosti Global Methane Initiative (GMI), Akcioni  plan Srbije za metan, aktuelna istraživanja na deponijama koja se sprovode na Univerzitetu u Novom Sadu i tehničku i finansijsku problematiku razvoja projekata sa tematikom deponijskog gasa.

Opširnije...

   

POZIV ZA ECOMONDO 2011 INTERNACIONALNI SAJAM MATERIJALA, ENERGIJE I ODRŽIVOG RAZVOJA

PDFŠtampaEl. pošta

ponedeljak, 09 maj 2011 23:01

Poziv za ECOMONDO 2011 Internacionalni sajam materijala, energije i održivog razvoja

Datum: 09-12 novembar 2011.

Lokacija: Rimini, Italy

Najveći sajam „zelene” tehnologije i novog načina života, specijalni forum na kojem se preduzeća iz sektora zaštite životne sredine i održivog razvoja sastaju sa institucijama, trgovinskim lancima, lokalnim/centralnim vlastima, nevladinim organizacijama, industrijskim i proizvodnim preduzećima kako bi diskutovali o novim modelima ekonomskog rasta sa fokusom na inovacije, čiste tehnologije i nove pristupe urbanizaciji i društvenim kontekstima.

 

Poziv za ECOMONDO 2011 page1

Poziv za ECOMONDO 2011 page2

   

ISWA Bela knjiga

PDFŠtampaEl. pošta

četvrtak, 17 mart 2011 00:07

Otpad & Klimatske promene ISWA Bela Knjiga Paper promoviše tehnologije i mehanizame kojim mogu transformisati sektor otpada u neto globalni reduktor emisija gasova staklene bašte, i izradu potrebnih obaveza koje bi doprinele poboljšanju ove promene.

Pogledajte Iswa Belu knjigu u flash Formatu

Pogledajte Iswa Belu knjigu u pdf Formatu

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL